Over ons

Bouwbedrijf René de Jong… tot in de puntjes

Je kunt er als opdrachtgever vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is als bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf René de Jong in de Biezenstraat uit Wouw.

Kwaliteit, vakmanschap en service staat hoog in het vaandel bij het door René en zijn vrouw Ilse professioneel geleide bedrijf, waarvan het werkgebied voornamelijk in West-Brabant ligt, maar als het nodig is ook daarbuiten.

Als timmerman begonnen en na een klusbedrijf te hebben opgestart begon René in 2001 aan een 4-jarige opleiding aan de Kader- en Ondernemersopleiding in de Bouw in Breda waar hij succesvol zijn aannemersdiploma behaalde.

René is een vakman met heel veel geduld en liefde voor zijn werk. In oktober 2004 ging zijn bedrijf over van klusbedrijf in een relatief kleinschalig bouwbedrijf dat een uitstekende reputatie heeft opgebouwd tot in de wijde omgeving.

Bij het enthousiaste bedrijf kan men zonder uitputtend te zijn niet alleen terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, dakrenovatie, timmer- en metselwerkzaamheden, het maken van complete badkamers maar ook interieurbetimmeringen, het leggen van diverse systeemplafonds met het daarbij benodigde lichtmateriaal, systeemwanden, alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden, lijstwerken en spachtelputz, kleine installatie- en kleine loodgieterwerkzaamheden, het aanbrengen van hang- en sluitwerkzaamheden en het aanbrengen van veiligheidssluitwerk.

René vult aan dat elke klus met evenveel enthousiasme wordt aangepakt. Het bedrijf is compact zegt hij, maar groot in veelzijdigheid en secuur in het leveren van de kwaliteit die de klant wenst. We onderscheiden ons door grote flexibiliteit en geen 8 tot 5 mentaliteit. Als het nodig is dan maakt hij de klus af tot laat in de avond en soms zelfs op zaterdag.

Het persoonlijk contact met de klant staat centraal en ook hierin is hij flexibel. Na kantooruren komt hij graag naar de klant om een offerte te bespreken of het werk ter plaatse te bekijken, wat door de klanten erg wordt gewaardeerd. Als er geen bouwtekening is, dan wordt deze deskundig verzorgd.

Hij is voorstander van één aanspreekpunt zodat zijn klanten altijd snel en door de juiste persoon geholpen worden. Over meer- en minderwerk wordt duidelijk gecommuniceerd met de klant, dus geen gezeur achteraf. Dit geldt ook werkzaamheden en materialen die de klant verzorgt. Deze formule betekent winst in tijd en geld voor iedereen.

Een eigen klantenkring bouwde de vakman op door vooral mond op mond reclame.

Daar waar mogelijk worden duurzame materialen en technieken toegepast en de aandacht voor energiebesparing, recycling en het beperken en scheiden van afvalstromen is vanzelfsprekend.

Voor de uitstekende ontzorging van de klant van woning tot deurkruk zit het wel goed voor Wouw en omstreken bij Bouwbedrijf René de Jong dat sterk is geworden door klein en flexibel te blijven en dat merkt de klant.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte?